Diverse projecten toegevoegd

Zoals u misschien heeft gemerkt is het op de website enige tijd stil geweest. In het echte leven heeft Kleinbouw echter zeker niet stilgezeten, en we hebben dan ook weer een flink aantal nieuwe afgeronde woning- en utiliteitsbouwprojecten op de website toe kunnen voegen waar wij de afgelopen tijd onze best op hebben gedaan. Neemt u gerust een kijkje in de fotogalerij!

Opgeleverd: Herstel klokkentoren Rehoboth-kerk te Sint Maartensdijk

Na een korte bouwtijd van ca. twee weken is de Rehoboth-kerk te Sint Maartensdijk weer in oude glorie hersteld en voorzien van een nieuwe klokkentoren op de voorgevel, zoals wij hebben begrepen naar volle tevredenheid van de opdrachtgever. Door alle detaillering in het metselwerk een mooi project voor ons om te laten zien tot welk ambachtelijk vakmanschap onze werknemers in staat zijn.

Nieuwbouw woning Woensdrecht in uitvoering

Deze week zijn wij begonnen met de werkzaamheden voor de bouw van deze woning in Woensdrecht. De woning is in overleg met de opdrachtgever volledig door Kleinbouw uitgewerkt tot aan de vergunningsaanvraag op basis van een schetsontwerp dat door de opdrachtgever is aangeleverd. 

Start verkoop woningen Haven Sint Philipsland!

Start verkoop woningen Haven Sint Philipsland!

Vanaf vandaag is de verkoop gestart van de 9 woningen die wij ontwikkeld hebben op het havenplateau te Sint Philipsland. Op enkele woningen rust reeds een koop-optie, dus bent u serieus geïnteresseerd wacht dan niet te lang en neem contact op met de makelaar, Van den Ouden Makelaardij voor alle informatie. De contactgegevens zijn:   

Van den Ouden Makelaardij

0166 - 60 69 26    

www.vandenouden.nl 

Overigens staan wij ook op de Thoolse Woon- en Bouwbeurs, op 27 en 28 mei in de Woonboulevard te Poortvliet, waar wij u natuurlijk ook graag te woord zullen staan over dit project.

Hieronder vind u een digitale versie van de projectbrochure, ter informatie

Kleinbouw aanwezig op Thoolse Woon- en Bouwbeurs 27 & 28 mei

Kleinbouw aanwezig op Thoolse Woon- en Bouwbeurs 27 & 28 mei

Kleinbouw Techniek zal 27 en 28 mei aanwezig zijn op de Thoolse Woon- en Bouwbeurs 2016 met een eigen stand. Heeft u nieuwbouwplannen, of denkt u al een tijdje aan het renoveren of vergroten van uw woning en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget, kom dan gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Wij zullen u met de ervaring van meer dan 30 jaar bouwen zo goed mogelijk van advies voorzien! Tot ziens op de beurs!

Zie voor de locatie, alle overige deelnemers en meer details: 

http://www.thoolsewoonenbouwbeurs.nl

Nieuw in uitvoering: nieuwbouw woning in boerderijstijl te Dirksland

Nieuw in uitvoering: nieuwbouw woning in boerderijstijl te Dirksland

Deze week is begonnen met de sloop van de bestaande bebouwing op de prachtig in het buitengebied rond Dirksland gelegen locatie, waarna wij op zeer korte termijn de eerste paal zullen slaan voor de realisatie van deze prachtige, ruime, rietgedekte woning in boerderijstijl. Onze dank aan de opdrachtgever voor het gestelde vertrouwen!

Uitzetten Filius Kaas met Trimble Robotic Total Station

Uitzetten Filius Kaas met Trimble Robotic Total Station

Zonder innovatie geen toekomst, dus ook Kleinbouw gaat met de tijd mee. Vorige week het nieuwe werk Filius Kaas te Tholen uitgezet met de Trimble Robotic Total Station, een volledig geautomatiseerd systeem waarmee het uitzetten van bouwwerken, en het inmeten van terreinen een kwestie wordt van uren in plaats van dagen, en waarmee ook nog eens een uitzonderlijke nauwkeurigheid kan worden bereikt.

Nieuwbouw bedrijfspand Filius Kaas te Tholen

Nieuwbouw bedrijfspand Filius Kaas te Tholen

Met veel plezier mogen wij meedelen dat Kleinbouw Techniek B.V. bij de aanbesteding van het nieuw te bouwen bedrijfspand voor Filius Kaas te Tholen als beste uit de bus is gekomen en inmiddels opdracht heeft gekregen voor de realisatie van dit pand. Filius Kaas is een groothandel in Hollandse en buitenlandse kazen met meer dan 42 jaar ervaring. Zie voor meer informatie de website:

http://www.filiuskaas.nl

Wij hopen binnen enkele maanden van start te kunnen gaan met de bouw van dit moderne pand op bedrijfsterrein Welgelegen te Tholen, en danken Filius Kaas voor het gestelde vertrouwen.