BOUWEN MET KLEINBOUW: ‘DAT STAAT ALS EEN HUIS’!

Het bouwen, of laten verbouwen van een eigen woning is voor de meeste mensen een grote stap in het leven, waarbij zeer veel vragen en onzekerheden op je afkomen. Er moeten buitengewoon veel keuzes gemaakt worden en er zijn vaak grote bedragen mee gemoeid. Er is veel vakinhoudelijke kennis voor nodig om binnen het gestelde budget te komen tot een eindresultaat dat voldoet aan alle verwachtingen. Een betrouwbare en degelijke partner is in een dergelijk proces onmisbaar, en Kleinbouw heeft de afgelopen tientallen jaren bewezen voor inmiddels vele honderden particuliere opdrachtgevers die partner te zijn. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om samen met u tot een doordacht en inzichtelijk bouwplan te komen. Geen loze beloftes en schimmige vaktermen maar een reëel verhaal, afgestemd op uw woonwensen en persoonlijke (financiële) situatie. Een nieuw huis laat je tenslotte niet iedere dag bouwen en wij beseffen dat maar al te goed!

VAN SCHETSONTWERP TOT OPLEVERING

Of het nu gaat om een villa, landhuis, bungalow, seniorenwoning, twee-onder-een-kapper, of om seriebouw in opdracht van een projectontwikkelaar of woningcorporatie, iedere bouwopdracht wordt door ons met dezelfde zorg en aandacht uitgevoerd. Vanaf het eerste schetsontwerp tot en met het overhandigen van de sleutel van uw nieuwe woning begeleiden wij het totale bouwproces voor u. Kleinbouw is dus niet alleen in uitvoerende zin een betrouwbare partner maar ook voor bouwtechnische zaken die bij het realiseren van een nieuwbouwwoning om de hoek komen kijken bent u bij ons aannemingsbedrijf aan het juiste adres.

HEEFT U BOUWPLANNEN?

Loopt u met bouwplannen rond en zoekt u een bedrijf die uw droomhuis op traditionele wijze en met gebruikmaking van de beste materialen kan bouwen? Kijkt u dan eens even naar de fotovoorbeelden op onze website en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.