KLEINBOUW KNAPT ’T VOOR U OP MET EXPERTISE EN RUIME ERVARING

Veel van onze opdrachtgevers, particulieren zowel als bedrijven, lopen op een gegeven moment tegen de grens van de mogelijkheden aan in hun woning dan wel bedrijfspand.  Graag adviseert Kleinbouw Techniek u in deze situatie aangaande de mogelijkheden waarop een verbouwing uw pand weer volledig aan kan passen aan uw behoeften. Vanaf het uitwerken van uw ideeën inzake de benodigde aanpassingen en uitbreidingen van uw woning of bedrijfspand, tot en met het (laten) opstellen van de benodigde bouwtekeningen en vergunningsaanvragen kunt u allemaal terecht bij Kleinbouw Techniek. Wij komen graag een keer bij u langs om een beeld te geven van wat er mogelijk is.

Door onze platte organisatie, en bijbehorende lage kostenstructuur, is het voor ons mogelijk voor zowel grote als kleinere verbouwingen een zeer scherpe prijs af te geven, een van de redenen dat verbouwingen nog altijd een groot deel van de werkzaamheden van Kleinbouw Techniek uitmaken.

Voor een geheel vrijblijvende offerte aangaande uw verbouwingsplannen, of een advies op maat inzake de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.