sintannaland-3974-2.jpg
Kleinbouw-Site-Kakelbond_1Landingspage.jpg
Kleinbouw-Site-Reyngoudt_1Landingspage.jpg
sintannaland-3974-2.jpg

Over Kleinbouw Techniek


Metadata toevoegen

SCROLL DOWN

Over Kleinbouw Techniek


Metadata toevoegen

Welkom bij Kleinbouw Techniek

Kleinbouw Techniek B.V. realiseert sinds 1985 met persoonlijke betrokkenheid, moderne expertise en ambachtelijk vakwerk bijzondere bouwprojecten. Bij Kleinbouw Techniek nemen wij graag de tijd om uw ideeën over uw bouwproject samen met u uit te werken tot een goed doordachte huisvestingsoplossing. Kleinbouw Techniek combineert 30 jaar ervaring met een zeer platte, flexibele organisatie die volledig is toegesneden op ontwikkelen en bouwen in de 21e eeuw, en een van de redenen is waardoor wij ook op het aspect van kostprijs altijd zeer concurrerend kunnen zijn.

Kleinbouw Techniek is een familiebedrijf met ca. 15 werknemers in vaste dienst, waarbij daarnaast wordt samengewerkt met voornamelijk vaste, betrouwbare partners. Door deze organisatievorm zijn wij aan de ene kant groot genoeg om een professionele bouwpartner te zijn voor bijvoorbeeld ontwikkelaars en woningbouwcorporaties, terwijl wij tegelijkertijd klein genoeg zijn om met alle gewenste aandacht en persoonlijke betrokkenheid samen met particulier opdrachtgevers te werken aan het realiseren van hun droomhuis of verbouwing. Wij realiseren projecten in de rol die onze opdrachtgevers wensen, variërend van hoofdaannemer, bouwteam tot design & build. Wij beheersen alle aspecten van het ontwikkelings- en bouwproces zodat onze opdrachtgevers, professioneel of particulier, in elke bouwfase verzekerd zijn van een deskundige en betrouwbare begeleiding.

Voor meer informatie inzake onze aanpak op de gebieden van woningbouw, utiliteitsbouw en onderhoud / renovatie nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op de desbetreffende pagina’s van onze website. Voor specifieke vragen, of het aanvragen van een offerte kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via e-mail. De gegevens vindt u onder het kopje “contact”.


Kleinbouw-Site-Kakelbond_1Landingspage.jpg

Waarom bouwen met Kleinbouw Techniek


Waarom bouwen met Kleinbouw TechniekWaarom bouwen met Kleinbouw Techniek?

Kleinbouw Techniek is een aannemingsbedrijf dat sinds de oprichting (in 1985) gespecialiseerd is in het ambachtelijk bouwen, renoveren en onderhouden van woningen, openbare gebouwen, bedrijfspanden en monumentale bouwwerken. De laatste jaren behoort ook projectmatige seriebouw tot onze werkzaamheden. Van tekening tot oplevering staan wij onze klanten terzijde. Ons bedrijf is sinds 1992 gevestigd in een modern bedrijfspand op het industrieterrein van de Zeeuwse plaats Sint Philipsland. Vanuit deze uitvalsbasis vertrekken onze medewerkers dagelijks naar nieuwbouw- en renovatieprojecten in vrijwel heel de Zuidwesthoek van Nederland.


Kleinbouw-Site-Reyngoudt_1Landingspage.jpg

Speerpunten van Kleinbouw Techniek


Speerpunten van Kleinbouw TechniekSpeerpunten van Kleinbouw Techniek - Traditioneel en flexibel bouwen

Dat is op de eerste plaats door de ambachtelijke en traditionele bouwmethodes die wij hanteren bij vrijwel al onze opdrachten. U bent hierdoor verzekerd van oerdegelijk vakwerk en doordat we niet aan een vooraf geprogrammeerd systeem vast zitten kunnen we tijdens het bouwproces eigenlijk te allen tijde op uw wensen in gaan. Als u meer zicht krijgt op de situatie in uw woning of bedrijfspand in aanbouw, dan blijkt vaak dat vooraf gemaakte keuzes in de praktijk toch niet zo gelukkig uitkomen. Geen probleem bij Kleinbouw, in goed overleg kunnen we vaak op uw aanvullende wensen in gaan.